Talent & Nest zorgt ook voor talentenworkshops voor ouder en kind.

In 1,5u tijd maken jullie kennis met de werkwijze van Talent&nest. Aangepast aan de leeftijd van je kind doen we fijne creatieve en bewegersactiviteiten die een goede en veilige sfeer zetten.
We zetten onze mindset goed en verkennen de talenten van ouder en kind. Talenten op identiteitsniveau, dat is anders.

Onze manier van talentgericht werken, kijken, denken is gericht op wie je echt bent, wat je talenten zijn: wat je graag (!) doet, waar je blij van wordt, wat je goed kan.
Talenten kan je dan ook ontdekken door te kijken naar wat je graag doet, waar je blij van wordt, wat je goed kan.
We gebruiken de talenten toolbox en het kinderkwaliteitenspel dat ook al vaak in klassen gebruikt wordt en meer beeldend is. Uiteraard is de ervaring van Talent&nest de meerwaarde! De ervaring en het talent om te zorgen voor een veilige omgeving, voor een fijne sfeer, en de ervaring met talenteninterviews. Talenten erkennen, herkennen, benoemen, samen waarderend onderzoeken.

Formules:

Je kan kiezen voor een workshop van 1,5u, maar het kan natuurlijk ook uitgebreider tot een workshop van 3u.
Je kan kiezen voor een ouder-kind workshop, en je kan kiezen voor een gezinsworkshop met ouder(s) en kind(eren). Afhankelijk van de grootte en de vraag van het gezin voorzien we 2u of meer.

 

Tarief:

Een workshop van 1,5u ouder-kind kost bij Talent&nest 75 euro. Voor de andere formules maken we een prijs op maat. Contacteer Joke voor meer info.