Tweedaagse workshop Mindset

geplaatst in: Uncategorized | 0

Blijkbaar hou ik van spontane ideeën. En zet ik graag mijn talent in om mensen samen te brengen. Inspirerende mensen en gewoon mensen die graag geïnspireerd worden.

In een gesprek met collega- trainer Els VDB spraken we over mindset. Over de mindset theorie van Carol Dweck. Ik vertelde met vuur over hoe deze mindset theorie mijn leven veranderde.
Zonder overdrijven maakte het inzicht in het verschil tussen ‘groeidenken’ en ‘vastdenken’ nl. een heel enthousiaste beweging los. Bij mezelf als volwassene, en in mijn Nest.
Ik hou van groeidenken, echt. Het maakt zoveel vrijer. Het zorgt ervoor dat ik talenten durf inzetten, durf beleven, ervoor durf gaan. Met vallen en opstaan, want niemand is perfect. Maar dat is allemaal ok.
Ik geniet van groeidenken aan onze keukentafel. De jongens die al zelf groeizinnetjes gebruiken. Ik heb recent ook een fijn beeld gevonden voor die ene activiteit, nl. tekenen, waarvan Tao zegt ‘ik kan dat niet‘, waarna dat vastdenken hem laat verkrampen, of boos worden, of laat opgeven. We oefenen met dat beeld nu. Ik weet zeker dat het steeds een beetje beter zal gaan.

Na het gesprek met Els VDB contacteerde ik Floor Raeijmaeckers van Platform Mindset.

Speciaal voor jullie, ouders en leerkrachten, halen we met Talent&Nest twee Nederlandse experts Mindset naar België!

Welkom op de tweedaagse Mindset !

17 en 28 maart 2017
9u30 – 16u30
@ De Nieuwe Vrede, Antwerpen- Berchem
350 euro pp. + BTW, incl. lunch

kleine groep, max. 20 personen. Er zijn nog 6 plaatsen vrij.

Coaching volwassenen | Talent & Nest

 

> Omgaan met vastdenken, vergroten van je comfortzone, faalangst, … Kijk maar naar de flyer die Floor schreef. En vergis je niet. Voor grote en kleine mensen heel bruikbaar! 😉

flyer-tweedaagse-platform-mindset-ii

 

Ik schrijf nu in