Blij met mij!-kindertrainingen 6 tot 12 jaar | Talent & Nest

Blij met mij!-kindertrainingen en de eigen Talent&nest begeleidingen zijn trainingen voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. Samen met de kring rond het kind werken we naar meer zelfvertrouwen en meer veerkracht.

Spelenderwijs zichzelf leren kennen en veerkracht ontwikkelen

Kinderen leren bij Talent&nest spelenderwijs anders omgaan met gevoelens en gedachten. Zwarte gedachten en gekleurde gedachten. Door zichzelf beter te leren kennen, door goed te zien welke talenten ze hebben en wie ze met hun capaciteiten echt zijn. Ze leren creatiever oplossingen bedenken, in hun innerlijke wereld en in interactie met anderen.

Ze leren beter opkomen voor zichzelf, ze leren dat ze kunnen kiezen, ze leren grenzen stellen en aanvaarden. In de trainingen en individuele kindercoaching leren de kinderen ook anders omgaan met faalangst, hooggevoeligheid/ hoogsensitiviteit. Ze kunnen beter en beter kiezen uit verschillende opties die ze hebben. En dat voelt zo goed, voor henzelf en ook voor de ouders die hen willen bijstaan!

Over Blij met mij! en Talent&nest kinderbegeleiding

De Blij met mij!-kindertrainingen worden inmiddels 11 jaar gegeven in Nederland. Els Pronk heeft de training ontwikkeld. Sinds 4,5 jaar werken we samen binnen een heus netwerk met 48 trainers in Nederland en Vlaanderen. Joke de Vreeze geeft de trainingen in ruime regio Gent, bijgestaan door collega ervaren trainers Liesbet Vercamer en Sofie Mertens. Nog meer lezen over Blij met mij? www.blijmetmij.nu

We getuigen graag over de duurzame effecten van de Blij met mij! kindertraining.
Uit ervaring kunnen we met plezier bevestigen dat de Blij met mij!- trainingen een ware verandering brengen voor kinderen, ouders en hun kring.

De Talent&nest begeleiding is een individuele begeleiding van je kind en je gezin, gebaseerd op heel wat aspecten van de Blij met mij training, de opleiding door Maggie Kline een gerenommeerde kindertherapeute/Somatic Experience Practioner uit de VS en de uiterst boeiende HSP opleiding bij prof. Elke Van Hoof. Joke maakt ook deel uit van het netwerk HSP professionals en blijft op de hoogte van het meest recente wetenschappelijk onderzoek door de masterclasses.

Heb je vragen, twijfel niet en contacteer Joke: 0471.58.19.03 of joke@talentennest.be. Ze kan je vast antwoorden en samen mee bekijken of Talent&nest begeleiding, in groep of individueel, je kind en je gezin kan helpen!

Planning Blij met mij – kindertrainingen en individuele Talent&nest begeleiding

 

In het schooljaar 2019- 2020 hebben we de eerste Blij met mij! training in het najaar:

Blij met mij op zaterdagnamiddag (2x)/ zondagvoormiddag (3x) okt – dec 2019
Kinderbijeenkomsten op zaterdag 26/10/19 en 9/11, zondag 24/11, 1/12 en 15/12, op zaterdag van 15u tot 17u30 en op zondag van 9u30 tot 12u.
Ouderbijeenkomsten op donderdag 24/10/19, maandag 25/11 en 16/12, telkens van 19u tot 21u.

Een individueel traject van talentgerichte kindercoaching kan je op elk moment opstarten. In onderling overleg worden de kindermomenten en oudermomenten vastgelegd. Contacteer Joke > joke@talentennest.be.

Tarieven:

  • een Blij met mij- training kost €425 + €25 materiaal per kind, incl. BTW.*

*Inbegrepen: 5 kinderbijeenkomsten & 3 ouderavonden, een intakegesprek & een tussentijds gesprek + een ouderboekje en kinderboekje (twv. 25 euro)
*€400 + €25 per kind voor 2 kinderen van hetzelfde gezin in dezelfde training.

Als je dit uitrekent, kom je op 21,20 euro/ uur voor zeer deskundige begeleiding van je kind en gezin door twee professionele en ervaren trainers!

  • Individuele kindercoaching op basis van onze vijf Talent&nest pijlers wordt verrekend per uur: €50/uur excl. BTW. We werken goed door, volgens de noden én mogelijkheden van kinderen en ouders. Vaak is dat in een sessie van een uur. Even vaak hebben we wat meer tijd nodig. We zien net als in de Blij met mij training eerst de ouders in een oudersessie, dan het kind. Tijdens een coaching van het kind blijft de ouder de eerste keer meestal aanwezig en gaat die mee aan de slag. Daarna zien we wat best aanvoelt voor het kind en de ouder. In het traject hebben we terug een oudersessie waarin ouders zelf bijleren over de methodieken die we gebruiken, zodat ze zelf tools leren kennen om in hun gezin verder aan de slag te gaan. Er volgen opnieuw één of meerdere sessie met het kind en we sluiten meestal af met een oudersessie. We houden de uren van alle sessies mooi bij en factureren de werkelijk gepresteerde uren. Liefst doen we dat met één factuur per maand. Als je graag een factuur krijgt per sessie, gelieve dat uitdrukkelijk te vermelden.
  • Ben je klant bij Partena ziekenfonds? Dan hebben we goed nieuws voor jullie: Partena betaalt elke sessie van Talent&nest €20 terug, met een maximum van 6 sessies per kalenderjaar. Zowel voor de Blij met mij training als voor individuele coaching en andere groepstrainingen. Hier vind je het formulier terug dat je aan Joke kan bezorgen voor deze tussenkomsten.

Afspraken kunnen geannuleerd worden tot uiterlijk 24u voor de afspraak. Later geannuleerde afspraken worden steeds aangerekend als 1u coaching. Dank voor je begrip.

Inschrijven Blij met mij/ Talent&nest coaching