Pedagogische Studiedagen

Talent&nest heeft de expertise en bakken enthousiasme om pedagogische studiedagen te organiseren rond de onderstaande thema’s:

  • Talentgeoriënteerd werken met kinderen
  • Talent in de Klas: zelf creatief leren
  • Talentgerichte communicatie in de school: onderling, met ouders, met kinderen
  • Hoogsensitieve kinderen én leerkrachten: feiten en direct bruikbare tips!

Pedagogische Studiedag

We werken vanuit de positieve psychologie en vanuit de overtuiging dat iedereen talenten heeft, veel talenten. We spreken dan over talenten op identiteitsniveau. Het gaat over wat je graag doet en goed kan, en nog meer over waar je blij van wordt, wat je energie geeft.

Met veel bruis en plezier gaan we in een pedagogische studiedag dieper in op de werking en ontwikkeling van ons brein en dat van kinderen. Op een creatieve manier zien we mogelijkheden! We laten ons eigen brein knisperen, onze talenten floreren. Prof. Elke Van Hoof gaf een stevige basis rond de werking van ons brein mee in de opleiding die Joke volgde. Deze kennis sloot aan op de kennis die Joke reeds ontwikkelde als trainer en coach binnen bedrijven in de Happy Mondays University en de NLP opleiding, die trouwens ook sterk doorleeft in Blij met mij.

We werken heel graag rond onze eigen mindset en omgaan met de mindset van kinderen. Carol Dweck is hier een grote inspirator, in Nederland leren we veel van Platform Mindset.

Bel

0471 58 19 03

Mail

joke@talentennest.be