Omgaan met een nog Onvervulde Kinderwens

Als je Nest leeg blijft en het lang duurt eer er een kindje is, kan je positieve ondersteuning gebruiken. Tijd om te luisteren, tijd om te laten zijn wat is. Je gevoelens en gedachten neerleggen in een veilige en zorgzame omgeving.

We kijken naar wie je bent, met je talenten en verlangen. Je talenten die je hoopt in te zetten in je Nest en je talenten die je overeind houden in deze moeilijke periode.
Ook overtuigingen komen aan bod: beperkende of niet-helpende overtuigingen en gekleurde of helpende overtuigingen.

Nog Niet zwanger ?

We gebruiken gesprek, meditatie, visualisatietechnieken, creatieve methoden en bewustzijnsoefeningen in een veilige en zorgzame omgeving.

Doelgroep: iedereen (m/v/x) die een kinderwens heeft die nog onvervuld is en hiermee aan de slag wil. We geven geen advies in medische behandelingen, maar focussen op je sociaal-emotioneel welbevinden.

Planning

We komen in een kleine groep samen op 4 avonden in de reeks ‘Kinderwens anders bekeken’. We hebben nog geen nieuwe data vastgelegd. Als je interesse hebt, stuur ons een mailtje alsjeblief.

voorbeeld van planning op dinsdagavond in 2018: 
Data zijn: di 16/1, di 23/1, di 20/2 en di 20/3/18.
Bijeenkomsten van 20u tot 22u @ Talent&nest, Molenstraat 25, 9270 Laarne.

Tarieven: €189 pp. of €299 per koppel.

Trainers

  • Joke de Vreeze, lic. Sociologie – professioneel trainer en coach – HSP Professional – Talent&nest
  • Michaël Bloemen, lic. Psychologie – fertiliteitscounselor PXL Hasselt –  Espazo

Joke en Michaël helpen ook als vrijwilliger voor De Verdwaalde Ooievaar. Joke coördineerde het boekenproject van De Verdwaalde Ooievaar: ‘Kinderwens met omwegen‘.

Bel

0471 58 19 03

Mail

joke@talentennest.be