Talententraject

op locatie

Op basis van al onze expertise en kennis hebben we een Talententraject uitgewerkt. Dit Talententraject hebben we zowel in de bijzondere jeugdzorg gegeven, samen met SOS Kinderdorpen en Cachet vzw, als in de bedrijfswereld. Heel vaak is een leider of zaakvoerder zelf al overtuigd door de aanpak in coaching van Talent&nest en wordt het gedachtegoed meegenomen naar het bedrijf/ de KMO. Omdat we zelf zoveel houden van sport, passen we het Talententraject heel graag aan naar de context van de (top)sport.

Heb je interesse voor jouw organisatie of bedrijf?

 Dan kunnen we kijken welke mogelijkheden er zijn. Zo ging Caroline Vrijens, huidig Kinderrechtencommissaris en toenmalige Advocacy Expert bij SOS Kinderdorpen, ook te werk: ze contacteerde Talent&nest voor de opdracht uitgeschreven door SOS Kinderdorpen en Cachet vzw. We zagen de mogelijkheden en werkten een voorstel uit. 

Concreet voorbeeld?

  • Bedrijf XYZ wil graag werken rond talenten, overtuigingen om individueel en als groep te groeien. Het Talententraject biedt de ideale ondersteuning, in je KMO of in je groter bedrijf. KoomBana Bay bvba is ook erkend KMO- adviesverlener met KMO- portefeuille.
  • Voetbalclub X ziet de meerwaarde van een Talententraject en wil kijken om binnen de club te werken rond mindset en talenten, leren en groeien. Talent & Nest geeft een info avond. We zorgen voor de opstart in samenspraak met de club en de ouders. Veel positieve vibes en geloof en we gaan van start. Go go go!

Bel

0471 58 19 03

Mail

joke@talentennest.be