Talentencoach Gent, Laarne en Oost-Vlaanderen

Talent & Nest is een talentgerichte praktijk voor training en talentencoach in Gent, Laarne en Oost-Vlaanderen. Training en coaching van sociaal- emotionele en mentale groei en ontwikkeling.

Talentencoach Gent, Laarne en Oost-Vlaanderen | Talent & Nest  Joke de Vreeze – bezieler, trainer/ talentencoach Gent, Laarne en Oost-Vlaanderen, vrouw binnen een prachtig scoutskoppel, creatieve ondernemer – liefdevolle mama van 2 jongens die er pas gekomen zijn na heel lang wachten en veel pech- jeugdauteur (www.verhaaltjesvanjullie.be) – Lic. sociologie UGent, Gediplomeerde Menselijke ecologie VUB en HSP Professional VUBBlij met mij-trainer in het mooie Gent – levensgenieter.

Na de klassieke opleiding Latijn-Wiskunde genoot ik verschillende universitaire opleidingen met mooie resultaten. De wereld begrijpen, een logisch denkkader vinden, kennis opdoen was belangrijk.
Als gevoelige jongere was persoonlijke ontwikkeling en groei even belangrijk. Gedurende 15 jaar volgde ik veel vorming en bijscholing. Ook nu school ik me voortdurend bij, ook als talentencoach.

PRH – Mindfullness Itam – NLP basisopleiding Balans – In je kracht Lut Celie – emotioneel lichaamswerk – Omgaan met verschillende karakters bij kinderen Zorgzaam – Talentgericht werken met kinderen – Mindset Verdieping bij dr. Floor Raeijmaekers – Coachen doorheen de logische niveaus Balans- Trauma through a child’s eye by Maggie Kline, waren waardevolle vormingen, naast de opleidingen die ik binnen mijn leidinggevende functie mocht genieten. In 2016 rondde ik de opleiding ‘HSP voor professionals’ bij prof. Van Hoof aan de VUB af. Bijzonder boeiend! Deze opleiding sluit naadloos aan en vormt een enorme verdieping op vlak van neurobiologie, de werking van de hersenen, waarderend onderzoeken en oplossinggericht denken en werken. Ik lees ook veel vakliteratuur en start binnenkort een training bij Brené Brown, bekend om haar schitterende TED-talk rond kwetsbaarheid en schaamtebestendigheid, en Kristif Neff, wereldwijd de authoriteit inzake ‘Selfcompassion’. Zo zal ik jullie binnen jullie nest nog beter kunnen begeleiden.

Alle hielpen ze mij, samen met mijn talenten om mijn pad te maken en mezelf steeds te verbeteren als coach en trainer. De mildheid die ik nu ervaar en de dankbaarheid voor mijn Nest maken mij ongetwijfeld een beter mens, en een betere trainer en coach.
In samenwerking met verschillende mensen hoop ik dat we met Talent & Nest een verschil kunnen maken. Voor meer wél!-zijn bij groot en klein. We spelen op verschillende terreinen, in Nesten als je basisnest, nieuw samengestelde nesten, klassen, scholen en sportverenigingen.
We houden van mensen en zijn opgegroeid met een generatie-overstijgende aanpak. Dat maakt dat we zowel met kinderen en jongeren werken als met volwassenen in de verschillende stadia van het leven!
Alle vanuit diezelfde principes van positieve psychologie, talentgericht denken, kijken en handelen en systeemdenken.

Tot gauw,

Joke

 

Wie graag binnen zijn of haar professionele context beroep doet op professionele coaching door Joke de Vreeze, kan hiervoor contact opnemen met project@happymondays.be. Joke geeft training en coaching voor Happy Mondays, in groep ‘in company’ of individueel (NL/ENG), gericht op de soft skills (communicatie, assertiviteit, stress en burnout preventie, …). Het fijne is dat de basisprincipes voor de werking dezelfde zijn: talentgericht, in de diepte werking, NLP, waarderend onderzoek, duurzame verandering, wetenschappelijk onderbouwd werken.

 

Voor de kinder- en jongerencoaching werken we samen met Ann Daenekindt, Jozefien Verschave, Sofie Mertens, Liesbet Vercamer en Jeroen Carrein.

Voor de werking naar scholen werken we samen met Sofie Mertens van de Arteveldehogeschool. Met enthousiasme zijn we ook ambassadeurs voor de Talentenbouwers die binnen het netwerk een specifiek aanbod ontwikkelen. Voor stress en burnout preventie binnen scholen werken we vanuit Happy Mondays: www.happymondays.be

Voor de coaching en begeleiding van mensen die niet of moeilijk zwanger worden werken we samen met Michaël Bloemen en Ruth Verhasselt. Gezien onze betrokkenheid bij de Verdwaalde Ooievaar vzw, als vrijwilliger-coördinator van het boekenproject ‘Kinderwens met omwegen’, wordt deze samenwerking mogelijks ingebed door samenwerking met andere collega-vrijwilligers.

In de creatieve workshops legt Anna De Palmenaer haar expertise en fijngevoeligheid samen.

Voor Talent in/met je lijf= Blij met je lijf werken we samen met kinderyogadocente Nina Wokje Bosch. Voor andere lijf-gerichte workshops werken we graag samen met Laura Vanborm, danser en begeleider ‘The Common People’ van Jan Martens en Lukas Dhont.