Blij met mij!-kindertrainingen

Blij met mij!-kindertrainingen en de eigen Talent&nest begeleidingen zijn trainingen voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. Samen met de kring rond het kind werken we naar meer zelfvertrouwen en meer veerkracht. Begeleidingen van jongere kinderen gebeurt individueel binnen het Nest.

Spelenderwijs zichzelf leren kennen en veerkracht ontwikkelen

Kinderen leren bij Talent&nest spelenderwijs anders omgaan met gevoelens en gedachten. Zwarte gedachten en gekleurde gedachten. Door zichzelf beter te leren kennen, door goed te zien welke talenten ze hebben en wie ze met hun capaciteiten echt zijn. Ze leren creatiever oplossingen bedenken, in hun innerlijke wereld en in interactie met anderen.

Ze leren beter opkomen voor zichzelf, ze leren dat ze kunnen kiezen, ze leren grenzen stellen en aanvaarden. In de trainingen en individuele kindercoaching leren de kinderen ook anders omgaan met faalangst, hoogsensitiviteit,…. Ze kunnen beter en beter kiezen uit verschillende opties die ze hebben. En dat voelt zo goed, voor henzelf en ook voor de ouders die hen willen bijstaan!

Over Blij met mij! en Talent&nest kinderbegeleiding

De Blij met mij!-kindertrainingen worden inmiddels 15 jaar gegeven in Nederland. Els Pronk heeft de training ontwikkeld. Sinds 7 jaar werken we samen binnen een heus netwerk in NL en Vlaanderen. Joke de Vreeze geeft de trainingen in Oost-Vlaanderen, bijgestaan door collega ervaren trainers Liesbet Vercamer en Sofie Mertens. Nog meer lezen over Blij met mij? www.blijmetmij.nu

We getuigen graag over de duurzame effecten van de Blij met mij! kindertraining.
Uit ervaring kunnen we met plezier bevestigen dat de Blij met mij!- trainingen een ware verandering brengen voor kinderen, ouders en hun kring. Lees ook uitgebreid bij Getuigenissen.

De Talent&nest begeleiding is een individuele begeleiding van je kind en je gezin, gebaseerd op heel wat aspecten van de Blij met mij training, de opleiding door Maggie Kline een gerenommeerde kindertherapeute/Somatic Experience Practioner uit de VS en de uiterst boeiende HSP opleiding bij prof. Elke Van Hoof. Joke maakt ook deel uit van het netwerk HSP professionals en blijft op de hoogte van het meest recente wetenschappelijk onderzoek door de masterclasses. Heb je vragen, twijfel niet en contacteer Joke: 0471 58 19 03 of joke@talentennest.be. Ze kan je vast antwoorden en samen mee bekijken of Talent&nest begeleiding, in groep of individueel, je kind en je gezin kan helpen!

Tarieven

Blij met mij! heeft een vaste prijs voor 5 kinderbijeenkomsten, telefonisch intakegesprek, telefonisch tussentijds gesprek, 3 ouderavonden, 1 ouderboek en 1 kinderverhalenbundel: 495 EUR, materiaal, boeken en BTW inbegrepen. *

Particulieren betalen voor individuele coaching 60 EUR/uur + BTW**. 

Elke coachingsessie is betalend, ook de eerste coachingsessie en ook de coachingsessies binnen het Nest. Effectieve prestaties worden zorgvuldig bijgehouden. De digitale factuur wordt één keer per maand opgemaakt en doorgemaild. Annuleren kan enkel kosteloos minstens 24u op voorhand. Bij laattijdige annulering of ‘no show’ wordt hoedanook 1u coaching verrekend.

* Aanpassing prijs Blij met mij! vanaf 1/7/2023: 495 EUR. **Prijs individuele coaching sinds 1/1/2023

Data volgende Blij met mij!: Herfst 2023

Kinderbijeenkomsten
De data van de kinderbijeenkomsten zijn:
op zondag: VM van 9u30 tot 12u of NM van 15u tot 17u30
  • Zondag 8 oktober 2023 VM
  • Zondag22 oktober 2023 VM
  • Zondag 5 november 2023 NM
  • Zondag 26 november 2023 VM
  • Zondag 10 december 2023 VM
Ouderbijeenkomsten
Vastgelegde data, telkens van 19u tot 21u – via Zoom of live.
  • Vrijdag 6 oktober 2023
  • Maandag 6 november 2023
  • Maandag 11 december 2023
 

Bel

0471 58 19 03

Mail

joke@talentennest.be