Individuele Coaching en Blij met mij!-kindertrainingen

Individuele coaching kan voor kinderen van 5 tot 12 jaar, waarbij de coaching van ouders bij vooral kleuters een heel belangrijk aandeel heeft. Blij met mij!-kindertrainingen zijn voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. Zowel individueel als in een kleine groep werken we samen met de kring rond het kind naar meer zelfvertrouwen en meer veerkracht. 

Spelenderwijs zichzelf leren kennen en veerkracht ontwikkelen

Kinderen leren bij Talent&nest spelenderwijs anders omgaan met gevoelens en gedachten. Niet-helpende gedachten en helpende gedachten. Door zichzelf beter te leren kennen, door goed te zien welke talenten ze hebben en wie ze met hun capaciteiten echt zijn. Ze leren creatiever oplossingen bedenken, in hun innerlijke wereld en in interactie met anderen. Executieve functies verbeteren en meer neuroplasticiteit ontwikkelen in vakjargon. 

Kinderen leren beter opkomen voor zichzelf, ze leren dat ze kunnen kiezen, ze leren grenzen stellen en aanvaarden. In de trainingen en individuele kindercoaching leren de kinderen ook anders omgaan met faalangst, hoogsensitiviteit,…. Ze kunnen beter en beter kiezen uit verschillende opties die ze hebben. En dat voelt zo goed, voor henzelf en ook voor de ouders die hen willen bijstaan!

Over Talent&nest kinderbegeleiding en de Blij met mij- kindertraining

Joke richtte Talent&nest op in januari 2016 en was de eerste Blij met mij- trainer in Oost- en West-Vlaanderen. Els Pronk heeft de training ontwikkeld en wij geven ze nog steeds met veel overtuiging en plezier. Sinds 2015 werken we samen binnen een heus netwerk in Nederland en Vlaanderen. Sinds een hele tijd geven Liesbet Vercamer en Joke de Blij met mij training in Oost-Vlaanderen. Meer info vind je nog op www.blijmetmij.nu

We vertellen graag over de duurzame effecten van de Talent&nest begeleidingen en van de Blij met mij! kindertrainingen.
Uit ervaring kunnen we met plezier bevestigen dat beide reeds voor honderden kinderen en hun gezinnen een ware verandering brachten. Lees ook uitgebreid bij Getuigenissen.

De Talent&nest begeleiding is een individuele begeleiding van je kind en je gezin, gebaseerd op heel wat aspecten van de Blij met mij training, de bijzonder aanvullende en leerrijke opleidingen door Maggie Kline een gerenommeerde kindertherapeute/Somatic Experience Practioner uit de VS en de uiterst boeiende opleiding tot hoogsensitiviteitsprofessional bij prof. Elke Van Hoof. Joke maakt als hoogsensiviteit expert ook deel uit van het netwerk HSP professionals en blijft op de hoogte van het meest recente wetenschappelijk onderzoek door de masterclasses en eigen onderzoek rond SPS en topsport. Heb je vragen, twijfel niet en contacteer Joke: 0471 58 19 03 of joke@talentennest.be. Ze kan je vast antwoorden en samen mee bekijken of Talent&nest begeleiding, in groep of individueel, je kind en je gezin kan helpen!

Tarieven

Blij met mij! heeft een vaste prijs voor 5 kinderbijeenkomsten, telefonisch intakegesprek, telefonisch tussentijds gesprek, 3 ouderavonden, 1 ouderboek en 1 kinderverhalenbundel: 495 EUR, materiaal, boeken en BTW inbegrepen. *

Particulieren betalen voor individuele coaching 60 EUR/uur + BTW**. 

Elke coachingsessie is betalend, ook de eerste coachingsessie en ook de coachingsessies binnen het Nest. Effectieve prestaties worden zorgvuldig bijgehouden. De digitale factuur wordt één keer per maand opgemaakt en doorgemaild. Annuleren kan enkel kosteloos minstens 24u op voorhand. Bij laattijdige annulering of ‘no show’ wordt hoedanook 1u coaching verrekend.

* Prijs Blij met mij! sinds 1/7/2023: 495 EUR. **Prijs individuele coaching sinds 1/1/2023

Data volgende Blij met mij!: Lente 2024

Kinderbijeenkomsten
We organiseren 2x per schooljaar een Blij met mij training. Eén in de herfst en één in de lente. De data van de volgende Blij met mij- kinderbijeenkomsten zijn voorlopig geprikt:
op zondag VM of NM:
  • Zondag 14 april 2024 om 13u
  • Zondag 28 april 2024 om 9u30
  • Zondag 12 mei 2024 om 15u
  • Zaterdag 2 juni 2024 om 9u30
  • Zondag 9 juni 2024 om 10u 
Ouderbijeenkomsten
Voorlopig vastgelegde data voor de volgende Blij met mij- ouderavonden, telkens van 19u tot 21u – via Zoom of live.
  • Donderdag 11 april 2024
  • Maandag 13 mei 2024
  • Maandag 10 juni 2024
 

Bel

0471 58 19 03

Mail

joke@talentennest.be