Blij met mij!-kindertrainingen

Blij met mij!-kindertrainingen en de eigen Talent&nest begeleidingen zijn trainingen voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. Samen met de kring rond het kind werken we naar meer zelfvertrouwen en meer veerkracht.

Spelenderwijs zichzelf leren kennen en veerkracht ontwikkelen

Kinderen leren bij Talent&nest spelenderwijs anders omgaan met gevoelens en gedachten. Zwarte gedachten en gekleurde gedachten. Door zichzelf beter te leren kennen, door goed te zien welke talenten ze hebben en wie ze met hun capaciteiten echt zijn. Ze leren creatiever oplossingen bedenken, in hun innerlijke wereld en in interactie met anderen.

Ze leren beter opkomen voor zichzelf, ze leren dat ze kunnen kiezen, ze leren grenzen stellen en aanvaarden. In de trainingen en individuele kindercoaching leren de kinderen ook anders omgaan met faalangst, hooggevoeligheid/ hoogsensitiviteit. Ze kunnen beter en beter kiezen uit verschillende opties die ze hebben. En dat voelt zo goed, voor henzelf en ook voor de ouders die hen willen bijstaan!

Over Blij met mij! en Talent&nest kinderbegeleiding

De Blij met mij!-kindertrainingen worden inmiddels 11 jaar gegeven in Nederland. Els Pronk heeft de training ontwikkeld. Sinds 4,5 jaar werken we samen binnen een heus netwerk met 48 trainers in Nederland en Vlaanderen. Joke de Vreeze geeft de trainingen in Oost-Vlaanderen, bijgestaan door collega ervaren trainers Liesbet Vercamer en Sofie Mertens. Nog meer lezen over Blij met mij? www.blijmetmij.nu

We getuigen graag over de duurzame effecten van de Blij met mij! kindertraining.
Uit ervaring kunnen we met plezier bevestigen dat de Blij met mij!- trainingen een ware verandering brengen voor kinderen, ouders en hun kring. Lees ook uitgebreid bij Getuigenissen.

De Talent&nest begeleiding is een individuele begeleiding van je kind en je gezin, gebaseerd op heel wat aspecten van de Blij met mij training, de opleiding door Maggie Kline een gerenommeerde kindertherapeute/Somatic Experience Practioner uit de VS en de uiterst boeiende HSP opleiding bij prof. Elke Van Hoof. Joke maakt ook deel uit van het netwerk HSP professionals en blijft op de hoogte van het meest recente wetenschappelijk onderzoek door de masterclasses.

Heb je vragen, twijfel niet en contacteer Joke: 0471 58 19 03 of joke@talentennest.be. Ze kan je vast antwoorden en samen mee bekijken of Talent&nest begeleiding, in groep of individueel, je kind en je gezin kan helpen!

Bel

0471 58 19 03

Mail

joke@talentennest.be