Zwanger – Klaar Voor Nieuw Leven

Toen ikzelf de ‘Blij met mij!‘-opleiding tot trainer volgde, dacht ik meer dan eens: ‘Wat zou ik dit graag geweten hebben toen ik zwanger was!‘. Niet dat ik het altijd meteen zou kunnen toepassen hebben, allicht niet, met een voltijdse leidinggevende job en twee kleine kinderen en een voltijds werkende echtgenoot. Maar het zou zo fijn geweest zijn, het zou mij meer begrip en zachtheid gebracht hebben. Dat ben ik wel zeker. Dit is meteen de grootste motivatie om deze training voor zwangere madammen op te zetten!

Zwanger, klaar voor nieuw leven

Of je nu zwanger bent van je eerste kindje, of van een volgend kind.
Of het een eenling of meerling is. Nu ben je in een heel bijzondere periode van je leven.

Je keert als vanzelf een stuk naar binnen als je zwanger bent. Geniet van deze periode om tijd te maken voor jezelf! En leer heel wat bij zodat je je goed kan voelen met je baby, in je Nest.

Praktisch

  • Individueel traject: welkom, we spreken zelf af hoeveel sessies je wil volgen en wanneer.
  • Tarieven individuele begeleiding: 55 euro/ uur excl. BTW. We werken goed door. Soms past dit net binnen een uur. Even vaak hebben we wat meer tijd nodig om het onderwerp of de methodiek ten gronde te gebruiken. Dan duurt de sessie bv. 1,5u tot maximum 2u. Elke sessie is betalend, ook de eerste afspraak.
    We factureren de werkelijk gepresteerde uren en doen dit liefst aan de hand van één factuur per maand. Wil je graag een factuur per sessie, gelieve dit duidelijk te vermelden bij aanmelding.
    Afspraken kunnen geannuleerd worden tot uiterlijk 24u voor de afspraak. Later geannuleerde afspraken worden steeds aangerekend als 1u coaching. Dank voor je begrip.

Bel

0471 58 19 03

Mail

joke@talentennest.be